Fokus på Hjerterytteren Mogens Overmark fra Team Næstved

Mogens er 56 år og fik I 2015 en blodprop i hjertet – derfor blev han indlagt til en operation, fik en ballonudvidelse og indsat en stent. Mogens understreger vigtigheden i at dyrke jævnlig motion for at nedsætte risikoen for udvikling af hjertekarsygdomme.

I 2018 fik Mogens øjnene op for Hjerterytterne i Næstved, og som hjertepatient var der ingen tvivl om, at han skulle være en del af Hjerterytterne. Første sæson med Hjerterytterne var en fantastisk oplevelse med mange sjove, udfordrende og hyggelige timer.

”Det jeg er gladest for ved holdet er, at der er plads til alle. Man skal ikke nødvendigvis køre i bestemte hastigheder eller bestemte distancer. Vi finder altid en måde at få alle med rundt og den værdi må vi aldrig give slip på”.

Mogens har i år et personligt mål om at runde 4000 km og gennemføre holdets årsmål Danmark Rundt til sommer.

Det er en vigtig sag for Mogens at motionere i Hjerterytternes cykelfællesskab, der netop har fokus på indsamling til Hjerteforeningen, så flere danskere kan hjælpes før, under og efter et forløb med hjertesygdom.

Et hjerteligt tak til Mogens for at være en del af Hjerterytternes unikke cykelkoncept.