Ny holdkaptajn på Team Nordvestsjælland

Team Nordvestsjælland har i år haft sin første sæson med Steen Rønholt i spidsen. Når holdet fortsætter endnu en sæson i 2019, vil ansvaret være videregivet til en ny holdkaptajn. Der skal lyde et stort tak til Steen for dit arbejde i 2018 som holdkaptajn for holdet i Nordvestsjælland.

Med 4 års cykelerfaring, overtager 52-årige Søren Cebula rollen som holdkaptajn i samarbejde med holdets styregruppe. Efter Søren blev Hjerterytter, har han fundet ud af, hvor meget det betyder for ham at cykle sammen med andre og indgå i et sjovt og socialt fællesskab.

Den nye holdkaptajn ser rigtig meget frem til sæsonstart, hvor han bl.a. kan medvirke til samarbejde på tværs af de andre hold. Og ikke mindst udvide paletten af aktiviteter til rytterne – dette med henblik på at skabe større synlighed og få Hjerterytterne til fortsat at vokse.