Ny holdkaptajn på Team Fyn

Maiken Knudsen og Bo Tryggedsson var de første til at løfte Hjerterytternes store ambition om at blive et landsdækkende cykelfænomen, da de i starten af 2017 med Team Fyn gik i front for det første hold uden for København.

Siden har de knoklet for at bygge holdet op, tilrettelægge træning og sikre et varmt fællesskab mellem rytterne. Det er lykkedes – og to udendørssæsoner senere er de (og holdet) nu klar til at give stafetten videre.

Maiken og Bo, der skal lyde en KÆMPE tak til jer begge to – I har suppleret hinanden på fantastisk vis og vi er stolte af at have haft jer med på Hjerterytternes foreløbige rejse.

Det er Hjerterytter Jens Bay-Kastrup, der overtager rollen som holdkaptajn for Team Fyn fra sæsonstart 2019.

Jens på 55 år er gift og har to sønner, og til dagligt driver han sit eget firma som el-installatør. Den nye holdkaptajn har cyklet i en lokal motionscykelklub gennem 9 år, og er nu klar til at stå i front for Hjerterytterne på Fyn.

Udover selve projektet, tiltaler det ham meget, at alle kan cykle sammen uanset niveau. Jens vægter især det sociale højt og glæder sig meget til at møde nye mennesker – og for eventuelt nybegyndere – føre dem godt ind i cyklingens fascinerende verden.

Den nye holdkaptajn ser også frem til at samle ind til hjertesagen og få nogle gode cykeloplevelser sammen med resten af teamet.