Sponsorer søges til Hjertebørnenes X-dag

Hjerterytterne står for andet år sammen om at skabe en dag for landets hjertebørn og deres familier med fokus på leg, viden og fællesskab – i samarbejde med Experimentarium i Hellerup.

Hvert år fødes knap 500 danske børnene med en hjertefejl, hvilket gør det til den hyppigst medfødte misdannelse blandt babyer herhjemme. Mange af børnene bærer derfor både på et ar under blusen og på en historie, der vidner om en barsk start på livet – for børnene selv og for hele deres familie.

Familierne er en del af Hjerteforeningens Børneklub – et kontaktnetværk for alle dem med hjertebørn inde på livet. Hvert år arrangerer Børneklubben bl.a. aktiviteter, der hjælper med at flytte familiernes fokus fra angst og bekymring til glæde og fællesskab.

Sidste år støttede Hjerterytterne op om Børneklubben med et initiativ under navnet ”Hjertebørnenes X-dag” – en oplevelsesdag med timevis af underholdning for hjertefamilierne i Experimentariums 3 etager, hvor bl.a. Sansetunnellen, Havnen, Den Interaktive Biograf og Lyslabyrinten var nogle af de større attraktioner.

Det viste sig, at blive så stor en succes, at initiativet gentages i 2018, nærmere bestemt torsdag d. 27. september kl. 15.30-20.00. Hjerterytter, Stefan Aabro, er er igen i år manden bag arrangementet og han er så glad for at se alle parter bakke op om projektet for andet år i træk:

– Vi sætter hjerte-familierne i centrum. Det skal være en eftermiddag, hvor de får et afbræk fra hverdagen for at være sammen om en rigtig god oplevelse. Men for at det for alvor lykkes håber vi også, at virksomheder og privatpersoner også har lyst til at bakke op om arrangementet som sponsorer eller bidragsydere.

Oplevelsesdagen bliver nemlig gjort gratis for hjertebørnene og deres familier takket være engagementet fra Experimentarium og donationer fra Hjerterytternes sponsorer. Alle overskydende indtægter fra arrangementet går derudover ubeskåret til Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Faktaboks:
Torsdag d. 27. september 2018 kl. 15:30-20:00
Sted: Experimentarium, Hellerup
Tilmelding til arrangementet er nødvendig gennem Hjerteforeningens Børneklub
Læs mere på www.hjerteforeningen.dk

Ønsker du at blive sponsor for arrangementet, skal du kontakte Henrik Mertins på enten mail: sponsor@hjerterytterne.dk eller tlf. 2551 0006

Hent brochure her: Sponsor-brochure
Hent pressemeddelelse her: Støt op om Hjertebørnenes X-dag