Fællestræning i Båstad for alle 8 hold

Alle Hjerteryttere er inviteret til træningsweekend den 25.-26. august.

Det bliver en tur med fantastiske muligheder for at netværke og skabe nye relationer på tværs af landet. Vi tilrettelægger ruterne så alle får sjove udfordringer – og man kan regne med, at alle turene vil være med lidt buler i landskabet og en fantastisk udsigt på toppen af Hallandsåsen. Vi opfordrer til, at du deltager hele weekenden, men det er selvfølgelig muligt at deltage lørdag og søndag som enkeltdage.

Du kan også tage en partner eller en bekendt med, der gerne vil opleve det smukke landskab i Båstad. Når Hjerterytterne cykler, er det muligt at gå med på et vandrehold på ca. 10-12 km. Der vil være 2 ruter om dagen, dvs. der startes på samme sted som rytterne og man går til Båstad. Her kan man vælge at stå af eller fortsætte med på eftermiddagsturen. Det samme gælder om søndagen.