Kendt ansigt i front for nyt Hjerterytterhold i Køge

Det er med stor glæde, at Hjerterytterne præsenterer det første nye hold forud for 2019-sæsonen: Team Køge – med den erfarne Hjerterytter Jeff Jeppesen som holdkaptajn.

– Vi er både stolte og ydmyge over den succes, Hjerterytterne allerede har opnået. Nu gør vi klar til sæson 2019, hvor projektet skal nå nye højder. Der er så meget energi og potentiale i Hjerterytterne, at jeg slet ikke tør spå om, hvor vi er om et år eller to, siger Filip Borg, der er ansvarlig for Hjerterytterne hos Hjerteforeningen.

Og så er det en glæde, at holdet får de bedste forudsætninger med en holdkaptajn, der allerede har stor erfaring med opbygningen af et Hjerterytterhold, fortsætter Filip Borg.

Det er nemlig Jeff Jeppesen fra Faxe Ladeplads, der står i front for det nye hold. Han har stor andel i succesen på et af de seneste skud på hjerterytterstammen som løjtnant på Team Næstved. Nu opgraderes han til holdkaptajn for Team Køge og meget i tråd med Hjerterytternes kerneværdi om fællesskab, så har han på forhånd sikret sig solid assistance.

For at gøre Team Køge til en succes har det været vigtigt for mig med opbakning fra en stærk styregruppe med klart definerede ansvarsområder og indgående kendskab til hjerterytter-konceptet. Jeg har været så heldig, at min holdkammerat fra Team Næstved, Bo Sune Jeppesen, har tilbudt at bakke op om mit nye projekt. Desuden er jeg glad for, at vi også får en lokal mand med i styregruppen, nemlig Jes Pedersen, som nogle måske kender fra Sportsmaster i Køge. Sammen skal vi sikre implementeringen af Hjerterytternes træningskoncept, skabe et stærkt socialt fællesskab, og så skal vi planlægge holdets store årsprojekt i slutningen af sæsonen, siger Jeff Jeppesen.

 

Vil du være en del af holdet?

Kontingentet for et Hjerterytter-medlemskab i 2019 er på hhv. 2.000 og 3.000 kr. og dækker udelukkende udgiften til træningstøjet, som alle Hjerteryttere modtager i starten af sæsonen samt deltagelse i den ugentlige træning. Til gengæld for den lave pris forventes det, at alle ryttere er motiverede for at deltage den ugentlige træning, dedikerede i at indgå i et socialt fællesskab på holdet – og, ikke mindst, engagerede i at arbejde for hjertesagen i form af kilometersponsorater og kontantdonationer.

 

Om Hjerterytterne

Hjerterytterne blev etableret i starten af 2016 af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og fællesskab med et engagement i hjertesagen. Konceptet bag holdet er at tilbyde motionscyklisten sportslige udfordringer i et varmt fællesskab – for alle cykelentusiaster på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel. Hjerterytterne samler penge ind takket være bl.a. tøj- og kilometersponsorater, eventsalg og øvrige indsamlingsaktiviteter.