Sådan tegner du et sponsorat

Er du ny sponsor – eller vil du bare gerne kende mulighederne på Hjerterytternes website, så er dette en guide til DIG!

Du kan tegne sponsoratet direkte på forsiden eller på profilsiden for den rytter du gerne vil støtte, du finder enhver Hjerterytter via søgefeltet i toppen af siden.

På forsiden skal du først tage stilling til om du vil støtte en enkelt rytter eller et helt hold – derefter vælger du enten det hold eller den rytter du ønsker at motivere.

Kontantdonation

Ønsker du at støtte med et engangsbeløb, skal du vælge funktionen Kontantdonation – det er en engangsbetaling – og du bestemmer selv værdien af sponsoratet. Du bliver ført videre til en side med faktureringsoplysninger hvorefter du til sidst bliver ledt videre til kassen.

Som virksomhed vil man snart kunne få mulighed for at uploade firmaets logo i forbindelse med sponsoratet og dermed præsentere virksomhedens engagement i Hjerterytterne for alle besøgende på holdets profilside. Indtil da bedes alle logoer sendes til webmaster@hjerterytterne.dk.

Kilometersponsorat

Som privatperson kan du også oprette et kilometersponsorat. Det ved vi pr. erfaring skaber stor motivation for Hjerterytternes lyst til at fastholde den ugentlige træning gennem hele sæsonen. Med et kilometersponsorat donerer du et valgfrit beløb fra 0.05 øre til 5 kr. pr. kørt kilometer – og betaler først når sæsonen er slut. En Hjerterytter kører i gennemsnit ca. 2500 km i løbet af sæsonen. Støtter du med 0,20 kr. pr. kilometer betyder det et sponsorat på ca. 500 kr. i alt.