Velkommen til det nye website

Det er med stor glæde at vi byder dig velkommen til det nye www.hjerterytterne.dk – et website, der er blevet til på baggrund af vigtige Hjerterytter-dyder: involvering, åbenhed, respekt og hjælpsomhed. Det er bureauet Skov / Jacobsen, der står bag den nye opbygning og de har lagt ualmindeligt mange timer i at skabe det bedst mulige resultat for både ryttere, trænere, sponsorer – og alle andre interesserede.

Først og fremmest har vi haft fokus på den bedst mulige brugeroplevelse. Med et helt nyt set-up kan vi præsentere et website, der agerer hurtigt og funktionelt – hvad enten du sidder derhjemme, er ude på landevejen – og ligegyldigt om du navigerer rundt på websitet via en desktop, tablet eller mobiltelefon.

Funktionaliteter er også ændret og forsøgt optimeret. Et godt eksempel er den nye træningskalender. Fremover skal alle Hjerteryttere på forhånd tilmelde sig træningsturene på holdet – på samme måde som man tilmelder sig et arrangement på fx Facebook. Tilmeldingen er vigtig af flere grund. Af hensyn til Hjerterytternes fokus på sikkerhed kan trænerne nu overskue antallet af deltagere på forhånd og tilrettelægge træningen derefter. Tilmeldingen bliver desuden udgangspunktet for registrering af kilometer på den enkelte rytterprofil – det er kun tilmeldte træninger, der tælles sammen i kilometertælleren. Og bliver man forhindret på dagen, kan man afmelde sin deltagelse i op til 24 timer efter træningen.

www.hjerterytterne.dk har længe manglet en søgefunktion – det har vi nu! ”Find en rytter” er den nye måde at navigere let og hurtigt ind til den profilside du skal besøge. Kan du ikke huske det præcise navn, skal du bare skrive tre sammenhængende bogstaver i navnet, så får du alle tilgængelige navne-muligheder.

Sponsorat-funktionerne skal også have en kommentar med på vejen. Alle sponsorer kan nu tegne et sponsorat direkte fra forsiden – vælg først en rytter via søgefeltet og vælg derefter hvilket sponsorat, du ønsker at tegne. Med de mange nye hold fra forskellige egne af landet er det nu muligt at sponsere et helt hold med en kontantdonation. Vi arbejder på, at det bliver muligt for virksomhederne at uploade logoer i forbindelse med sponsoratet, hvorefter de vil blive præsenteret som sponsor på holdets profilside.